Τι Πρέπει Να Προσέχουμε Στις Αγορές Μας!!! Ο Xoovardas είναι εδώ για να σας προστατέψει!

ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ:

Όταν αγοράζουμε έναν φορτιστή δεν ξέρουμε εάν θα είναι καλός η εάν θα πετάξουμε τα χρήματά μας.

Στους φορτιστές μας ενδιαφέρουν τα Ampere και τα Volt.

Πρέπει να μπορεί να δώσει όσα Ampere ζητά η συσκευή μας και όσα Ampere μπορούν να περάσουν από το καλώδιο, αλλιώς η συσκευή μας θα φορτίζει από αργά έως καθόλου.( π.χ. μια συσκευή αποφορτίζει με 0,45A και το μέγιστο που μπορεί να πάρει είναι 1,2A. Εάν ο φορτιστής ,πάντα σε συνδυασμό με το καλώδιο, δίνει 0,3A τότε η συσκευή αντί να φορτίζει … αποφορτίζει. Εάν δίνει 0,78A, τότε έχουμε μια νορμάλ φόρτιση. Εάν δίνει 1,2Α, τότε έχουμε μια ταχεία φόρτιση). Βέβαια εξαρτάται εάν κατά τη διάρκεια της φόρτισης η συσκευή είναι κλειστή η εάν την χρησιμοποιούμε πολύ. Το παραπάνω παράδειγμα αφορά την πλήρη χρήση συσκευής παίζοντας ένα παιχνίδι.

Πρέπει να δίνει σταθερά Volt τα οποία ζητά η συσκευή μας. Κατά την διάρκεια της φόρτισης η συσκευή ζητά συγκεκριμένα Volt τα όποια δεν πρέπει να ξεπεράσουν τα 5V, ανάλογα σε ποιο ποσοστό φόρτισης βρίσκετε. Εάν ο φορτιστής δεν μπορεί να δώσει αυτά τα Volt, τότε καταστρέφετε η μπαταρία μας . Οπότε ο χρόνος ζωής της μπαταριάς μειώνετε δραστικά έως και 1/20 από την κανονική διάρκεια.

Όλα τα προϊόντα Xoovardas ελέγχονται και ο στόχος του είναι ο καταναλωτής να παίρνει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που βλέπει – διαβάζει. Ιδιαίτερα τα προϊόντα που φέρουν την σφραγίδα ‘APPROVED’ έχουν περάσει μακροχρόνιο τεστ αντοχής και ποιότητας.

 Για οποιοδήποτε θέμα που αντιμετωπίσετε με τα προϊόντα μας , επικοινωνήστε στο info@xoovardas.gr και θα σας το λύσουμε αμέσως!